六合图库管家婆免费|生财有道六合图库|

公共英語

各地資訊

當前位置:中華考試網 >> 公共英語 >> PETS二級 >> 模擬試題 >> 2020年公共英語考試二級閱讀理解專項練習(5)

2020年公共英語考試二級閱讀理解專項練習(5)

來源:中華考試網   2020-01-30【

  Sometimes it is impossible to deliver all the mail that arrives at the post office. Perhaps there is an inadequate or illegible address and there is no return address. The post office cannot just throw the mail away, so it becomes “dead mail”.

  Dead mail is sent to one of the U. S. Postal Service’s dead mail offices in Atlanta, New York, Philadelphia, St. Paul, and San Francisco. Seventy-five million pieces of mail can end up in these offices in one year.

  The staff of the dead mail offices has a variety of ways to deal with all of these pieces of dead mail. First of all, they look for clues that can help them deliver the mail; they open packages in the hope that something inside will show where the package comes from or is going to. Dead mail will also be listed on a computer so that people can call in and check to see if a missing item is there.

  However, all of this mail cannot simply be stored forever;there is just too much of it. When a lot of dead mail has piled up, the dead mail offices hold public auctions. Every three months, the public is invited to the offices and bins containing items found in dead mail packages and they are sold to the highest bidder.

  1. Which of the following is NOT mentioned as a way to deal with dead mail?

  A. To search for clues.

  B. To throw dead mail away.

  C. To open dead mail.

  D. To list dead mail on a computer.

  2. The staff in a dead mail office may open a package in order to find _______.

  A. some money

  B. some missing objects

  C. an address

  D. a computer

  3. The passage indicates that dead mail auctions are held _______.

  A. once a year

  B. twice a year

  C. three times a year

  D. four times a year

  4. Which is the best title for the passage?

  A. Dead Mail

  B. Mail Auction

  C. Unknown Mail

  D. The Dead Mail Office

  解析

  本文主要是講有關dead mail 的形成以及郵局對dead mail 的處理方法。

  1. B。事實細節題。根據文中的…they look for clues…they open packages…Dead mail will also be listed on a computer so that…可知,選項A、C、D均提到了,但沒有提到期To throw dead mail away 故選B。

  2. C。事實細節題。根據第3段中的 …they open packages in the hope that something inside will show where the package came from or is going to 可知答案為C。

  3. D。事實細節題。根據文中的 all of this mail cannot simply be stored forever …Every three months 可推出答案為D。

  4. A。主旨大意題。文章主要談及Dead Mail及其處理方法,故答案選A。

  熱點推薦:

  PETS二級考試閱讀詞匯匯總

  公共英語二級閱讀理解專項試題(20套)

  公共英語等級考試PETS1-PETS5模擬試題匯總(680套)

  公共英語不用盲目備考,網校教研團隊精心打造高通關套餐班,密訓鎖分,保障快捷通關!2020年公共英語鎖分套餐班強勢推出,精銳老師分題型專項輔導,聽說讀寫穩步質變>>課程試聽!

  加入公共英語考試群461217684   有專業的老師為您解答問題,還可以和考友一起交流!

趕緊掃描下面二維碼!!!

責編:liyuxin 評論 糾錯

報考指南

報名時間 報名入口 報考條件
考試時間 考試簡介 級別劃分
成績查詢 評價目標 免考規定
合格證書 考試教材 備考指導

更多

  • 會計考試
  • 建筑工程
  • 職業資格
  • 醫藥考試
  • 外語考試
  • 學歷考試
六合图库管家婆免费
华讯投资 内蒙古快三开奖结果人 浙江快乐彩12选5 中国明星足球队 河北十一选五的开奖 配资炒股联系久联优配 汇丰鸿利配资 优速配资 云南快乐10分钟 中国制造业股票有哪些