六合图库管家婆免费|生财有道六合图库|
各地
資訊
當前位置:中華考試網 >> 英語六級考試 >> 閱讀理解 >> 模擬試題 >> 2020年6月大學英語六級閱讀理解試題十三

2020年6月大學英語六級閱讀理解試題十三

來源:中華考試網   2020-01-30   【

  Ifound out one time that doing a favor for someone could get you into a lot of trouble. I was in the eighth grade at the time, and we were having a final test. During the test, the girl sitting next to me whispered something, but I didn’t understand. So I leaned over her way and found out that she was trying to ask me if I had an extra pen. She showed me that hers was out of ink and would not write. I happened to have an extra one, so I took it out of my pocket and put it on her desk.

  Later, after the test papers had been turned in, the teacher asked me to stay in the room when all the other students were dismissed(解散). As soon as we were alone she began to talk to me about what it meant to grow up; she talked about how important it was to stand on your own two feet and be responsible (負責任) for your own acts. For a long time, she talked about honesty and emphasized(強調) the fact that when people do something dishonest, they are really cheating(欺騙) themselves. She made me promise that I would think seriously(認真地) about all the things she had said, and then she told me I could leave. I walked out of the room wondering why she had chosen to talk to me about all those things.

  Later on, I found out that she thought I had cheated on the test. When she saw me lean over to talk to the girl next to me, it looked as if I was copying answers from the girl’s test paper. I tried to explain about the pen, but all she could say was it seemed very very strange to her that I hadn’t talked of anything about the pen the day she talked to me right after the test. Even if I tried to explain that I was just doing the girl a favor by letting her use my pen, I am sure she continued(繼續) to believe that I had cheated on the test.

  1. The story took place(發生) exactly ____ .

  A. in the teacher’s office B. in an exam room

  C. in the school D. in the language lab

  2. The girl wanted to borrow a pen, because ____ .

  A. she had not brought a pen with her B. she had lost her own on her way to school

  C. there was something wrong with her own D. her own had been taken away by someone

  3. The teacher saw all this, so she asked the boy ____ .

  A. to go on writing his paper B. to stop whispering

  C. to leave the room immediately D. to stay behind after the exam

  4. The thing(s) emphasized in her talk was(were) ____ .

  A. honesty B. sense of duty C. seriousness D. all of the above

  5. The boy knew everything ____ .

  A. the moment he was asked to stay behind B. when the teacher started talking about honesty

  C. only some time later D. when he was walking out of the room

  【答案解析】

  1. B 故事發生在考試進行期間,故選B。

  2.C由“She showed me that hers was out of ink and would not write.”可知她的筆壞了。

  3.D 由“Later, after the test papers had been turned in, the teacher asked me to stay in the room…”可知考完試后,老師讓他留下(stay behind)。

  4.A 由“. For a long time, she talked about honesty and emphasized(強調)…”可知老師反復強調的就是cheat的反面誠實(honesty)。

  5.C 由最一段“Later on…”可知 。

糾錯評論責編:liyuxin
相關推薦
熱點推薦»
六合图库管家婆免费
顺发配资 福建星悦麻将官方网站 股利多配资 印度股票指数 卓鼎策略 甘肃十一选五开奖 广东麻将技巧十句口 全天江苏快3计划网 山西省十一选五开奖 快乐彩开奖结果走势图